}

Friday, November 18, 2011

Si tudung Blogger!!!


Hye guysss........kali nie Nurul Bee nak form stu entry baru berkaitan dgn c tudung blogger....actually tajuk entry nie adalah berdasarkan idea drpd cter SI TUDUNG TWEET...(cute kan cter tue)...tu pown lau korang pnah watched it la aaaaa.....
                                          

 I'm c tudung blogger.......

              HUHUHU.........memang cute idea aq kan...(uit pasan melampau-lampau)........yelar mybe dlm cter SI TUDUNG TWEET  tue (zubaidah@lyana jasmay)....beliau lebih kpd twitter and i lebih kpd Blog......ngeeeeh. Bernas x idea i.


Actually i nak post sal cter Si tudung tweet tu arrrr...kat ats nie just angan2 Zubaidah SI TUDUNG TWEET kekeke........


Zubaidah @ si tudung tweet
Sinopsis SI TUDUNG TWEET

Telefilem SI TUDUNG TWEET mengisahkan tentang kehidupan pelajar di kolej yang inginkan perhatian. Zubaidah merupakan seorang pelajar kolej yang sanggup membuat apa sahaja supaya mendapat perhatian ramai.

Liyana Jasmay yang memegang watak Zubaidah, berasa iri hati terhadap Marissa, lakonan Juliana Evans, yang dianggap saingannya. Marissa merupakan bukan sahaja bijak dari segi komunikasi dan penampilan, malahan ramai gadis di kolej ingin menjadi sepertinya dan menganggapnya sebagai idola.

Situasi ini membuatkan Zubaidah bertambah iri hati dan bertindak mencetuskan spekulasi di laman sosial terhadap Marissa. Apatah lagi ramai jejaka yang ingin menjadi teman Marissa.

Pelbagai perubahan dilakukan oleh Zubaidah untuk menyaingi Marissa sehinggalah suatu hari, Zubaidah melakukan sesuatu yang tidak diduga semasa menghadiri kuliah pengajian Islam dan mendapat perhatian ramai! 

Lakonan: Liyana Jasmay, Izzue Islam, Natasha Hudson, Juliana Evans, Afiq Muiz

No comments:

Post a Comment

Copyright@ segala coretan adalah hak milik NurulBee